Naar de inhoud

Contact

Kan je je antwoord niet vinden, op zoek naar materialen of wil je meer weten over Triple-C?

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik een Triple-C training volgen?

  Er is maar één aanbieder van Triple-C trainingen en dat is ASVZ. Bekijk het aanbod op de pagina Training en coaching. Daar kun je ook een intake of training aanvragen. Alleen na een training bij ASVZ krijg je een officieel Triple-C certificaat. Alle andere certificaten die in omloop zijn, zijn niet geldig.
 • Waar vind ik materialen?

  In het onderdeel Producten en Materialen op deze websites. Dit is deels gratis en deels tegen betaling. Prijzen staan erbij.
 • Is Triple-C een geregistreerd merk?

  Ja.
 • Wat mag ik als gecertificeerd Triple-C trainer doen?

  Met het certificaat mag je alleen trainingen geven in je eigen organisatie. Ga je uit dienst bij deze organisatie dan geldt het certificaat niet meer. Dan is het nodig een nieuwe train-de-trainer te volgen namens de nieuwe organisatie waarin je werkt als die organisatie met Triple-C werkt. Wil je een landelijke trainer worden? Kom dan bij ASVZ-werken. Alleen trainers van ASVZ mogen in het hele land bij verschillende organisaties trainingen geven.
 • Als ik met de methode Triple-C wil werken, waar kan ik dan terecht?

  Uiteraard bij ASVZ. Of bij een van de andere organisaties die gecertificeerd zijn. Deze vind je onderaan op de home-pagina

Heb je een andere vraag? Gebruik dan het contactformulier hieronder.

We helpen je graag verder!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.